Beschrijving

Wat is Dymista Neusspray?

Dymista neusspray bevat een combinatie van azelastine en fluticason. Azelastine is een antihistaminicum dat de effecten van natuurlijke chemische histamine in het lichaam vermindert. Histamine kan symptomen van niezen, jeuk, tranende ogen en loopneus veroorzaken.

Fluticason is een steroïde die de afgifte van stoffen in het lichaam voorkomt die ontstekingen veroorzaken.

Dymista neusspray wordt gebruikt voor de behandeling van nasale symptomen zoals congestie, niezen en loopneus veroorzaakt door seizoensgebonden allergieën.

Dymista neusspray is voor gebruik bij volwassenen en kinderen die minstens 6 jaar oud zijn.

Dymista Neusspray Waarschuwingen

U mag Dymista Neusspray niet gebruiken als u allergisch bent voor azelastine (Astelin, Astepro, Optivar) of fluticason (Advair, Cutivate, Flovent, Flonase, Veramyst), of als u ook ritonavir (Norvir, Kaletra) gebruikt.

Voor het gebruik van Dymista, Vertel uw arts als u glaucoom of staar, diabetes, herpes simplex virus van uw ogen, tuberculose of een andere infectie, zweren of zweren in uw neus, of als u onlangs letsel van of een operatie aan uw neus.

Het kan tot enkele dagen duren na het gebruik van Dymista neusspray voordat uw symptomen verbeteren. Vertel het uw arts als uw symptomen niet verbeteren na een week behandeling.

Fluticason kan bloedcellen verlagen die uw lichaam helpen infecties te bestrijden. Vermijd in de buurt te zijn van mensen die ziek zijn of infecties hebben. Bel uw arts voor preventieve behandeling als u wordt blootgesteld aan waterpokken of mazelen. Deze aandoeningen kunnen ernstig of zelfs fataal zijn bij mensen die steroïde medicatie gebruiken.

Deel Dymista Neusspray niet met andere mensen, zelfs als ze dezelfde symptomen hebben als jij. Geef dit geneesmiddel niet aan een kind jonger dan 12 jaar zonder medisch advies. Steroïde medicatie kan de groei bij kinderen beïnvloeden. Praat met uw arts als u denkt dat uw kind groeit niet in een normaal tempo tijdens het gebruik van deze medicatie.

Alvorens dit geneesmiddel in te nemen

Om er zeker van te zijn dat Dymista veilig voor u is, vertel het uw arts als u ooit het volgende heeft gehad:

  • zweren of zweren in uw neus;
  • een verwonding van of een operatie aan uw neus;
  • waterpokken of mazelen;
  • tuberculose of een andere infectie of ziekte;
  • herpes infectie van uw ogen; of
  • glaucoom of staar.

Het is niet bekend of Dymista een ongeboren baby zal schaden. Vertel het uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden.

Het gebruik van azelastine en fluticason nasaal terwijl u borstvoeding geeft, kan ervoor zorgen dat uw moedermelk bitter smaakt. Als u borstvoeding geeft tijdens het gebruik van dit geneesmiddel, let dan op tekenen dat uw baby niet zo goed borstvoeding geeft. Praat met uw arts over de beste manier om uw baby te voeden.

Hoe moet ik Dymista Neusspray gebruiken?

Gebruik Dymista Neusspray precies zoals voorgeschreven door uw arts. Volg alle aanwijzingen op uw receptetiket en lees alle medicatiehandleidingen of instructiebladen.

Lees en volg zorgvuldig de gebruiksaanwijzingen die bij uw geneesmiddel worden geleverd. Vraag uw arts of apotheker als u deze instructies niet begrijpt.

Schud de medicijnfles vlak voor elk gebruik voorzichtig.

Zorg ervoor dat u geen Dymista in uw ogen of mond krijgt.

Als het geneesmiddel in uw ogen terechtkomt, spoel dan gedurende 10 minuten met water en neem dan contact op met uw arts.

Laat een jong kind dit geneesmiddel niet gebruiken zonder hulp van een volwassene.

Bewaar Dymista neusspray rechtop bij kamertemperatuur. Niet invriezen of in de koelkast bewaren.

Gooi het geneesmiddel weg nadat u 120 sprays heeft gebruikt, zelfs als er nog medicijnen in de fles zitten.

Dymista Neusspray Doserings informatie

Gebruikelijke dosis voor volwassenen voor allergische rhinitis:

1 spray in elk neusgat twee keer per dag

Gebruik: Verlichting van de symptomen van seizoensgebonden allergische rhinitis

Gebruikelijke pediatrische dosis voor allergische rhinitis:

6 jaar en ouder:
twee keer per dag 1 spray in elk neusgat.

Midazolam 5 mg Kopen, Cocaïne online kopen 1g, Mirtazapine 30 Mg Kopen, Oxazepam 50 mg Kopen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dymista Neusspray” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *