Beschrijving

Het middel Duac Acne Gel is gebaseerd op de werking van verschillende stoffen. Op die manier kan acne worden bestreden. Het ene middel zorgt ervoor dat de huid wordt losgeweekt. Het andere middel is een antibioticum. Op die manier kan acne worden teruggedrongen. Het is belangrijk om te weten hoe de middelen gebruikt kunnen worden. Dit zorgt immers voor een optimaal resultaat. Zo kan de groei van huidcellen worden geremd, maar kan ook worden gezorgd dat de bacteriën worden gedood. Dit helpt bij de oplossing van het probleem dat ervaren wordt.

Duac Acne Gel bestellen zonder recept?

Hoe te gebruiken

Duac acne gel gebruiken doet u door eerst de huid goed schoon en droog te maken. Pas wel op dat het schoonmaken niet met zeep moet gebeuren. Een beetje lauw water is voldoende. Daarna mag het middel, dan in een gelachtige vorm komt, worden aangebracht. Masseer dit niet in maar breng het gewoon aan. Doe dit op onbeschadigde huid, niet op de problematische delen zelf. Begin met eenmaal per dag. Mogelijk kan een arts aanraden om het vaker aan te brengen om het herstel te bevorderen.

Duac Acne Gel Bijwerkingen

Duac Acne Gel kan een geïrriteerde huid veroorzaken. Dit kan door beide werkzame stoffen worden veroorzaakt. Daardoor is het in wat meer gevallen mogelijk dan veel van de andere bijwerkingen. Andere problemen kunnen zijn het ontstaan van galbulten en het ervaren van overgevoeligheid voor het middel of voor zonlicht. Dit is vaak te wijten aan het antibioticumdeel van de medicijnen. Diarree kan worden veroorzaakt door de middelen die de huid losweken. Houd de bijwerkingen goed in de gaten. Wanneer u hier veel of lang last van heeft is de hulp van een arts vaak gewenst.

Actieve bestanddelen

Het medicijn Duac Acne Gel zalf draait om twee actieve bestanddelen. In de eerste plaats betreft het Benzolylperoxide. Dit is de stof die een werking heeft op de huid. De andere werkzame stof is het antibioticum. Dit is de stof clindamycine. Deze heeft een antibacteriële werking. Let op bij het gebruik van deze middelen hoe deze een wisselwerking hebben met andere medicijnen. Het kan slim zijn om een dokter hierover te raadplegen om verdere problemen te voorkomen. Bekijk de video om alles te weten te komen over Duac acne gel.

Duac Acne Gel Bijsluiter & dosering

  • 1 mg clindamycinefosfaat en 3 mg hydrousbenzoylperoxide
  • 1 mg clindamycinefosfaat en 5 mg hydrous benzoylperoxide

Vergelijkbare medicijnen acne

  • Isotrex
  • Differin
  • Oxytetracycline
  • Skinoren
  • Tetralysal

Glucophage 850 mg Kopen, AndroGel Kopen, Diclofenac 50 mg Kopen, Dormicum 15 mg Kopen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Duac Acne Gel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *