Beschrijving

Belangrijke informatie

U zou AndroGel Kopen niet moeten gebruiken als u prostaatkanker of mannelijke borstkanker heeft. Testosteron kan geboorteafwijkingen veroorzaken bij een ongeboren baby. Een zwangere vrouw moet voorkomen dat ze in contact komt met dit geneesmiddel, of met de huid van een man waar het geneesmiddel is aangebracht.

Actuele testosteron wordt geabsorbeerd door de huid en kan bijwerkingen of symptomen van mannelijke kenmerken veroorzaken bij een kind of vrouw die in contact komt met dit geneesmiddel. Bel uw arts als een persoon die nauw contact met u heeft ontwikkelt vergrote genitaliën, vroegtijdig schaamhaar, verhoogd libido, agressief gedrag, kaalheid van het mannelijk patroon, overmatige lichaamsbeharing, verhoogde acne, onregelmatige menstruatie, of tekenen van mannelijke kenmerken.

Hoe moet ik AndroGel Kopen gebruiken?

Gebruik AndroGel Kopen precies zoals het door uw arts is voorgeschreven. Volg alle aanwijzingen op het etiket van uw voorschrift. Gebruik dit geneesmiddel niet in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan voorgeschreven.
Misbruik van AndroGel kan gevaarlijke of onomkeerbare gevolgen hebben, zoals vergrote borsten, kleine testikels, onvruchtbaarheid, hoge bloeddruk, hartaanval, beroerte, leveraandoeningen, botgroeiproblemen, verslaving en geestelijke gevolgen zoals agressie en geweld.

Deel dit geneesmiddel niet met een andere persoon.

AndroGel Kopen bijwerkingen

Krijg medische hulp in geval van een allergische reactie op Androgel Kopen: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel. Stop met het gebruik van AndroGel en bel onmiddellijk uw arts als u dat hebt:

  • meer plassen (vaak per dag), verlies van controle over de blaas;
  • pijnlijk of moeilijk plassen;
  • borstpijn of zwelling;
  • pijnlijke of vervelende erecties;
  • zwelling, snelle gewichtstoename, kortademigheid tijdens de slaap;
  • pijn of druk op de borst, pijn die zich uitbreidt naar uw kaak of schouder;
  • leverproblemen – misselijkheid, pijn in de bovenbuik, jeuk, vermoeidheid, verlies van eetlust, donkere urine, kleikleurige ontlasting, geelzucht (vergelen van de huid of ogen);
  • tekenen van een bloedstolsel in de long – pijn op de borst, plotselinge hoest, piepende ademhaling, snelle ademhaling, ophoesten van bloed; of
  • tekenen van een bloedstolsel in uw been – pijn, zwelling, warmte of roodheid in één of beide benen.

Nolvadex 10mg Kopen, Enanthate Kopen, Finasteride 5 mg Kopen, Sustanon Kopen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AndroGel Kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *